Sa më shumë afrohen zgjedhjet aq me shume shtohen rradhët e partive jashtparlamentare me figura politike .

Rasti i fundit është kalimi i ish zëdhënësit të qeverisë Shefik Duraku në radhet e Aleancës për Shqiptarët .

Këtë veprim Shefik Duraku e bëri në tubimin e Aleancës për Shqiptarët në Kumanovë dhe pikërisht kishte zgjedhur Kumanovën për të bërë këtë veprim dhe për tju bashkuar Aleancës për Shqiptarët sepse sipas tij Kumanova çdo herë ka dhënë mesazhe të bashkimit të shqiptarëve ndërsa arsyeja pse ju bashkua Aleancës për Shqiptarët ishte pikërisht bashkimi i tre subjekteve për të krijuar një Aleancë për Shqiptarët për të mirën e Shqipëtarëve , tha z. Duraku mbëmë në Kumanovë

© fol.mk