J.Lo po martohet për herë të katërt, s’do ta besoni shifrën e çmendur që do shpenzojë për dasmën

J.Lo po martohet për herë të katërt, s’do ta besoni shifrën e çmendur që do shpenzojë për dasmën
J.Lo po martohet për herë të katërt, s’do ta besoni shifrën e çmendur që do shpenzojë për dasmën
Publikuar 22:37 22 Shkurt, 2020
Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez ndodheshin në Bahamas, ku ai u ul në gjunjë në breg të deti me një unazë diamant në dorë dhe i propozoi martesë.

Këngëtarja e emocionuar normalisht i tha “Po”.

Por pas një viti, më në fund çifti ka vendosur të organizojnë ceremoninë e dasmës së tyre gjigande që do ngelet në mendjen e të gjithëve.

Burime për “Life and Style”, kanë treguar se çifti ka në plan të shpenzoj rreth 3 milion dollarë për këtë ceremoni që dëshirojnë ta mbajnë mend gjithë jetën e tyre.