Sipas burimeve partiake në LSDM, bartës liste në njësinë zgjedhore numër 1 do të jetë Stevo Pendarovski,

Bartës liste në njësinë zgjedhore numër 2 do të jetë Oliver Spasovski,

Bartës liste në njësinë zgjedhore numër 3 do të jetë Lupco Nikolovski,

Bartës liste në njësinë zgjedhore numër 4 do të jetë Zoran Zaevi,

Bartës liste në njësinë zgjedhore numër 5 do të jetë Radmila Shekerinska,

Bartës liste në njësinë zgjedhore numër 6 do të jetë Petre Shilegov.

Në listat janë kontraktuar edhe pozicionet e larta fituese edhe për Renata Deskoska, Aleksandar Kiracovski, Damjan Mancevski, Stefan Bogoev si dhe për partnerët e koalicionit, Revolucionin e Larmë dhe intelektualët e pavarur.Nga Revolucioni i Larëm do të jetë Pavle Bogoevski sëbashku me dy shoqërues.

Këto emra do të shpallet sot pasdite  në Kongresi e 21 të LSDM-së që fillon në ora 14:00  në hotel Alkesandar Palace