Është e dhimbshme kur shikon këto vetura të reja të shkatërrohen.

BMW ka një fabrikë ky shkatërrohen dhe riciklohen veturat e pa shitura.

Vetura me defekte, veturat e kthyera apo të ndërruara me vetura të reja apo edhe vetura të cilat për ndonjë arsye duhet të shkatërrohen, transmeton Express.

Në videon e mëposhtme, mund të shihni kujdesin ndaj ambientit dhe precizitetin e inxhinierisë gjermane.