Në pikën kufitare mes Kosovës dhe Serbisë po bëhet kontrabandim i mallrave. Në fotot e dërguara nga lexuesit e Indeksonline, shihen paketime të shumta  të lëngjeve joalkoolike , kontrabandimi i  të cilave bëhet pa asnjë pengesë.

Sipas lexuesit në fjalë, në këtë pikë  nuk shihet asnjë polic kufitar, i cili do ta pamundësonte çfarëdo kontrabandimi   nga Serbia për në Kosovë. / Indeksonline