Jeta Xharra Bill all Kasamit : “Jeni duke tingelluar si Organizate Joqeveritare”

Ne emisionin intervistues “Jeta në Kosovë”, format i gazetares Jeta Xharra në RTK Billall Kasami i Lëvizjes Besa është zënë ngushtë kur është pyetur nëse do ta takonte Bdi – në nēpërmjet ministrave të rinj. Veç kësaj gazetarja që njihet për stilin impulsiv pas disa shmangieve të pyetjeve nga ana e Bilall Kasamit e pyet në mënyrë direkte a do të mbështeste ndonjë qeveri që garanton të drejtat e shqiptarëve, kurde Bilall Kasami i’iu përgjigj: ” Do ta mbështesim por nuk do të futemi”

Kurse gazetarja me nje ironi therëse vazhdoi batutën : “Jeni duke tingëlluar si organizatë joqeveritare dhe jo si parti politike.Po më duhet se ju pëlqen rehatia duke parë të tjerët teksa ua kryejnë punët”.