Shkruan: Ruzhdi Matoshi

Sa më tepër afrohet data kur duhet të shpërbëhet  Parlamenti aq më tepër jemi të bindur se Maqedonia nuk është gati për zgjedhje të parakohshme!

Të bëhet presion nga ana e VMRO-BDI dy partive në pushtet lenë të nënkuptojmë se kta dyja e kanë me sherr ktë qëllim Andaj nëse me çdo kusht këta dy subjekte duan të shkojn në zgjedhje pa përmbushjen e kushteve atëherë do të kemi proces zgjedhorë të papranueshëm për opozitën në përgjithësi .

Ku po shkon i nderuar Ali Ahmeti pa u kordinuar me ata që ti e din mirë se sa kontribut kanë dhënë ndërmjetësuesit ndërkombëtarë !


Andajë ta thoni si të doni lexoheni shumë kollaj në qëllimin tuaj të mbrapsht të koalicionimit deri në vdekje me VMRO-në .


Pra zgjedhje po vetëm atëherë kur të plotësohen kushtet dhe asesi me 5 qershor sepse do tē ballafaqoheni me popullin dhe me eskalim të situatës edhe ashtu të brishtë në Maqedoni !