Ne jemi të prirur të marrim shembull njerëzit si shembuj të pastër të besimit dhe përkushtimit në një marrëdhënie.

Por në fakt ka kafshë romantike të cilat janë të përkushtuar shumë në dashurinë ndaj kafshëvetë tjera.

Kjo mund të shihet më së miri përmes këtyre fotografive: