Me çdo paraqitje të re, po profilizohet si një nga femrat më inteligjente shqiptare në Maqedoni. Këtë e dëshmoi edhe me paraqitjen brilante në emisionin e fundit Click Plus në Tv 21.

Pas kësaj paraqitje të saj, shumë dibranë kanë komentuar në rrjetet sociale: Po kalon koha e Ruzhdi Latës, po vjen koha e Adelina Markut. (Lata është kryear i Dibrës, kurse Marku është nga Dibra). Debatin e Adelina Markut me deputeten e (ngrirë) të BDI-së, Ermira Mehmeti, me përfaqësuesen e PDSH-së, Teuta Rexhepi-Sabedini dhe analistin Albert Musliu, mund ta përcillni në videon me poshte:

https://youtu.be/hlmZq5WGKKo