Kështu duket protesta nga “droni” (FOTO)

Fotografi Arton Krasniqi, ka postuar një fotografi gjatë mbajtjes së protestës së opozitës.

Fotografia është bërë nga lartësia me ‘dron’ dhe në të shihet turma e protestuesve deri te gjysma e sheshit “Nëna Terezë”.

17 dron