Aktori, Dardan Gashi u bë i njohur nga seriali vendor “Çka ka shpija”.

I njohur për rolin e “Hamdisë”, Dardani fitoi shpejt simpatinë e publikut me këtë karakter.

Por përveç në serial, Dardani njihet edhe si një person mjaftë familjar. Familja e tij përbëhet nga bashkëshortja dhe djali i tyre, shkruan Magazina.al

Me fotografinë e fundit Dardani na ka njohur me familjën e tij.