Qetësohuni dhe dëgjoni tingujt të cilët do t’ju bëjnë që të harroni të gjitha gjërat negative, ndërkohë që do t’ju bëjnë që të mendoni për gjëra pozitive dhe të lumtura!

Qetësoni mendjen, trupin dhe shpirtin me ndihmën e tingujve qetësues dhe shërues.

Frekuencat dhe fjalët e kësaj kënge janë të përshtatura që të vibrojnë me frekuenca në trupin tuaj në mënyrë që të eliminohet stresi dhe të shërohet trupi, qenia mendore dhe shpirtërore.

Mbyllni sytë dhe qetësohuni në pozitën e cila ju përshtatet më së tepërmi. Lejoni që tingujt t’ju marrin me vete.