Gazeta Lajm ju sjell të plotë dhe pa ndërhyrje reagimin e Avdyl Jakupit-Komandant Cakalla lidhur me ofendimet që ua bëri kumanovarëve kandidati i BDI-së, Artin Spahiu.

4_dit qe kur Artin Spahiu Deputet i Bdi Ofendoj Kumanovart…Apel deri tek shum familiar Te Deshmorve Ushtar te uck dhe shum kumanovar ,,,,,Qetsohuni mos u mirni me Artin Spahiun Aj u turprua Vet ,,,,,Ofendimi ti ndaj kumanovarve esht Akti me I Ult qe mund te bej nje Individ, Pasi qe shum vete me shkrujn privat bera ket Apel publik ……..Mos u mirni me B*thaxhiun Artin Spahiu.