Nijazi Muhamedi

Në Athinen e vjeter ka patur njefare rendi ne gjerat e teatrit,veçmas kur jane lojtur komedite.Ka dale para publikut nje si tellall,me daulle ne dore dhe i ka thene publikut:”Komedia filloi tash dhe qeshni…!Dhe eshte ngritur mandej sipari per te filluar komedia nen zhaurimen e te qeshurave.

Sipari i ca akteve komediake parazgjedhore qe po luhen tash nder shqiptare ketu,ka muaj qe eshte ngritur,po te qeshurat u vonuan caze,dhe po dalin te peshtjelluara..!
Sa do jene keto zgjedhje,aq do zgjase edhe kjo komedi qe do na beje te plasim edhe nga e qeshura e hidhur,edhe nga poshterimet,mashtrimet e ligesi te tjera qe do lere pas kjo komedi e peshtire..!
MOS U NGUTNI,KOMEDIA NUK KA MBARUAR,SAPO KA FILLUAR..!