Komisioni shtetëror zgjedhor përsëri e aktivizoi faqen ku mund të kontrolloni se a jeni në listën zgjedhore, transmeton Zhurnal. Me futjen e numrit tuaj amë mund të kontrolloni se të dhënat e juaja a gjenden në listën zgjedhore.

Faqja ju jep informacione për numrin e vendeve zgjedhore ku gjendet ajo dhe në cilën komunë duhet të votoni. Për çdo rast bëni kontroll nëpërmjet adresës ku jetoni dhe mos harroni kështu janë zbuluar numër i madh i votave që nuk ekzistojnë.