Blerja e një bredhi të vërtetë apo rregullimi edhe i një peme artificiale ndihmon shumë në gjendjen shpirtërore të Krishtlindjeve dhe festave tjera në fundvit.

Pra, imagjinoni se sa mirë ju do të ndiheni, nëse ju krijoni një ambient të ngrohtë festiv në dhomën tuaj komode ku kaloni kohë më gjithë familjen, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë keni disa ide për pemën e festave të fundvitit që ju mund t’i krijoni shumë lehtë edhe vetë.

Një pemë krijuar nga fotografitë e familjes, një pemë me kujtime

 
Pemë e krijuar nga degët artificiale ose origjinale të bredhit

 
Një bredh  krijuar nga letra në mur

 
Pema e krijuar nga dritat

 
Një pemë e krijuar nga telat

 

 
Pema e krijuar nga boçat e pishës

 
Pemë e krijuar vetëm nga zbukurimet e bredhit

 
 Një pemë e vizatuar

 

Pema e bërë nga suveniret dhe zbukurimet

 

Një pemë e krijuar nga letrat zbukuruese dhe kordelet

 

 
Një pemë nga kartoni