Sot në Komunën e Gjakovës, duke filluar nga ora 19:00, do të fillojë raundi i parë i ndeshjes kualifikuese për botërorin 2017 në hendboll në kategorinë e meshkujve.

Ndeshja e parë do të zhvillohet me përfaqësuesen e Bosnjë dhe Hercegovinës.

Ata që janë të interesuar, ndeshjen mund ta ndjekin në Palestrën e Sporteve “Shan Nushi”.

hendboll