Konkurrenca në tregun e smartfonëve sa vjen dhe rritet e të gjithë kanë dëshirë që të ketë në dorë më të mirin. 

Në këtë video 9-minutëshe të gjatë krahasohen në shumë forma kamerat e smartfonëve më në trend nga kompanitë gjigante Apple dhe Samsung.

Ndiqeni videon dhe gjykoni vet se kush është më i miri: