KSHZ kërkon që partitë deri të mërkurën të dorëzojnë listat për deputetë

Komisioni Shtetëror Zgjedhor përmes verifikimit publik ka vendosur që të fshijë nga lista zgjedhore 660 qytetarë, ndërsa ka regjistruar 28 persona të rinj të cilët sapo i kanë mbushur 18 vite.

Ndryshe Komisioni Shtetëror Zgjedhor njofton se deri ditën e mërkurë në mesnatë skadon afati kur të gjithë partitë politike nga Maqedonia duhet të dorëzojnë listat me kandidatët për deputetë.

Listat e partive duhet të dorëzohen deri ditën e mërkurë dhe me këtë vërtetohet se cilët parti do të marrin pjesë në Zgjedhjet e 5 qershorit.