Klubi i Volejbollit  Shutova  në 20 vjetorin e themelimit të sajë shkruajti historinë , duke mposhtur në finale ekipin nga Probishtipi me rezultat 3:0.

Në 20 vite ekzistencë, përpjekje dhe vendosmëri maksimale drejt plotësimit të një dëshire të flaktë dhe qëllimi madhor i cili sot u kurorëzua me fitoren e finales së KUP-ës së volejbollit. Prandaj sot ka të drejte të festoje dhe krenohet  jo vetëm Uskana dhe Shitova po të gjithë shqiptarët, sepse KV Shutova po shënon historinë më të lavdishme në segmentin e sportit. 

Seti I 

KV Pobishtipi 17 – KV Shutova 25
Seti II
KV Pobishtipi 14 – KV Shutova 25
Seti III
KV Pobishtipi 23 – KV Shutova 25

shutova 1shutova2shutova 3