Luleshtrydhet kryesojnë listën e këtij viti të prodhimeve me nivelin më të lartë të mbetjeve të pesticideve, sipas një raporti të ri nga Grupi Punues Mjedisor (GPZ), raporton cbsnews.

Luleshtrydhja  zhvendos mollët në vendin e dytë, e cila i dha fund listës “Dirty Dozen” për pesë vitet e mëparshme.

Rezultatet vijnë nga raporti i grupit të cilët kanë analizuar rezultatet e testimit të më shumë se 35,200 mostra të frutave dhe perimeve të marra nga Departamenti Amerikan i Bujqësisë dhe Administrata e Ushqimit dhe Barnave.