Lëvizja për Reforma me aktivitetet e veta  në prag të zgjedhjeve  zbarkoi mbrëmë në një nga  bastionet  më të forta  të  Komunës së Sarajit , në Kondovë ku edhe  themelua nëndega,  e  fshatit Kondovë të  LR-PDSH-së

Për  kryetarë të  nëndegës të Lëvizjes për Reforma-PDSH, në këtë vendbanim  u zgjodh Arkitekti, Muhsin Arifi

Me ç`rast para të pranishmëve fjalë rasti mbajtën edhe Nënkryetari , Agon Ferati, udhëheqësi i Departamentit të Shëndetësisë pranë LR –PDSH-së mjeku Bekim Tateshi, dhe kryetari  i Lëvizjes për Reforma  Ziadin Sela.

kondova1kondova 2kondova 3kondova 4