Sot në Strugë është mbajtur Kuvendi i Forumit të Gruas së Lëvizjes për Reforma – PDSH, ku për kryetare të FG të LR-PDSH-së, për degën e Strugës  me vota unanime u zgjodh Ardijana Ajrullai. Në këtë eveniment morën pjesë udhëheqesia më të lart e kësaj partie, ku fjale rasti para te panishmeve mbajti Kryetari i Lëvizjes z.  Ziadin Sela dhe kryetari i degës së Strugës  z. Syrja Rashidi.fg struge 2 fg struge 3 fg struge