Deputetët e partive opozitare janë larguar nga holli i Kuvendit të Kosovës.
Visar Ymeri, Ramush Haradinaj dhe Fatmir Limaj, para medieve kanë thënë se ky pushtet është i shkarkuar dhe e ka humbur kontrollin. Sipas tyre, ky pushtet sot i ka nxjerrë zvarrë deputetët e opozitës nga salla.