Shqipëria dhe Luksemburgu takohen në një ndeshje miqësore sonte nga ora 20:15 në stadiumin Josy Barthel.
fol.mk ua sjellë disa linqe në të cilat mund ta ndiqni online miqësoren Luksemburg – Shqipëri