Kapiteni i Kombëtares së Shqipërisë, iu është drejtuar Xhamisë së Shkodrës në ditën e ndeshjes me Maqedoninë.

Ai fali namazin e sabahut dhe postoi një foto në Facebook.“Fllad mëngjesi në Shkodër. I lumtur me caktimin e Zotit”, shkroi Mavraj, përcjellë “Lajmi.net”.Ju kujtojmë që Shqipëria takohet me Maqedoninë prej orës 20:45.

image