Korri komunal Zijadin Ismaili dhe këngëtari kumanovar Xhezair Elezi prezentuan këngën me videoklip Me Plis në Paris , këngë e cila ju kushtua kombëtarës shqiptare  të futbollit si mbështetje për kampionatin europian Francë 2016 .

Tesktin dhe muzikën i përgatiti profesori i muzikës Mr- Florim Zulfiu , kënga ka filluar të merr një shikueshmëri të madhe në youtube .