tifozet shqiptar

Rrjetet sociale janë pushtuar nga dy video të tifozëve francez dhe shqiptar duke vallëzuar së bashku përpara ndeshjes Francë – Shqipëri të kampionatit europian të futbollit EURO 2016.

Supporters albanais et français chantent ensemble sur le Vieux-Port. De belles images qu’on aimerait voir plus souvent ! ‪#‎EURO2016

Partagez avec nous (en commentaires, en message privé ou avec le hashtag ‪#‎LaProvenceEnBleu), vos photos devant le match France-Albanie  ‪AllezLesBleus

Tifozët shqiptar dhe francez këndojnë bashk në Vieux-Port. Imazhe të mrekullueshme të cilat do të kishim dashur ti shofim më shpesh në EURO 2016” – ka shkruar La Provence.

 “Një big bravo për tifozët shqiptar, kjo është ajo që duam të shofim në europën e bashkuar” – kanë shkruar mediat franceze.