Sot në rezidencën e tij, ambasadori i BE-së në Maqedoni Aivo Orav, priti Kryetarin e Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçin.

Bashkëbiseduesit kanë pasur një drekë pune gjatë së cilës kanë biseduar për situatën aktuale politike në vend dhe rajon.