Qenan ALIU

Miq të dashur, Kurë z. Menduh Thaçi nuk e kam dëgjuar më konfuz se sot ! ( Cit… ) ** Sikur të ketë edhe një shkelje më të vogël si në zgjedhjet tjera ne Jo pas shpalljes së rezultatit zyrtar por rezultatit përfundimtar ne do ti BOJKOTOJMË . ** !! * * * ( Si mund të bojkotohen zgjedhjet pas shpalljes së rezultatit përfundimtar ,ndoshta ka aluduar pas shpalljes së rezultatit preliminar dhe se nuk do ti pranojnë rezultatet . ) Kjo është një prononcim KONFUZ por mbase mund të nënkuptojë shumçka, pasiguri, shqetësim por ndoshta edhe vendosmëri .

 

© fol.mk