Të nderuar besimtar,

Kam nderin e vecantë që t’ju shpreh uratat më të sinqerta me rastin e festës së madhe të Kurban Bajramit.

Kjo festë na rikthen tek vlerat më të mira njerëzore, respektin ndaj njëri tjetrit, tolerancën, sakrificën, bëmirësinë, besimin ndaj Zotit.

Uroj që festa e sivjetme e Kurban Bajramit t’u gjejë të gjithë juve dhe familjet tuaja me shëndet të mirë dhe në mbarësi.