Derisa miliona haxhinj sot luten në Arafat, ndërsa ne presim ardhjen e festës së Bajramit të Kurbanit, pranoni urimet e mia më të sinqerta për ju personalisht dhe për të gjithë besimtarët shqiptarë myslimanë të vendit tonë, duke u lutur që festën e madhe ta presim dhe kalojmë në paqe, dashuri dhe mirëqenie. Meqë kjo festë vjen me mesazhin e madh të sakrificës për vlerat e larta, urojmë që ajo të jetë mësim për të gjithë se si ia vlen të sakrifikohet për idealet e larta…

Bilall Kasami