Ai ishte i thirrur të jep deklaratë për rastin ‘Torturë’ çka kjo prokurori e ka ngritur në lidhje me arrestimin e kryetarit të Bashkuar për Maqedoninë, Ljube Boshkovski, një ditë pas zgjedhjeve të vitit 2011.

Përveç Mijallkovit, në këtë rast të dyshuar janë komandanti i Njësisë speciale ‘Alfa’,-Ivica Antevski Puki dhe anëtarë tjerë të këtij njësiti. Ata akuzohen për sjellje jo-njerëzore.