Urime fillimet e punimeve të çerdhes së re.
Nesër ora 12:00 vendoset gurrëthemeli i çerdhes në Haraçinë.
Ta gëzojnë gjithë fëmijet dhe familjet nga Haraçina, Grushina, Orllanca dhe Mojanca, që kanë pritur kaq vite, për këtë moment historik.

Ne, si komunë e Haraçinës, kemi punuar shumë gjatë për realizimin e çerdhes së parë në komunën tonë.

Fëmijët e komunës së Haraçinës, meritojnë shumë më tepër. Ata duhet të kenë trajtim dhe jetë dinjitoze.

Ne për 4 vjet, po realizojme projektet infrastrukturore, që të tjerët nuk i kanë realizuar gjatë 25 viteve të kaluara! Me ne, gjithçka është ndryshe.