Një numër i madh i funksionarëve të BDI kanë udhëtuar drejtë Francës për ta ndjekur kampionatin Euro-2016.

Qima bashkë Zv/kryemnistrin e Maqedonisë Festim Halili, ministrin Arbër Ademi dhe ca të tjerë për një cast  janë larguar nga kriza politike dhe kanë ndjekur ndeshjen Shqipëri-Zvicër. /fol.mk