Kulla Eiffel vishet kuqezi. Mesa duket statuset #Alb në të gjitha mediat sociale kanë qenë të shumta dhe Shqipëria ka dalë e para

Kompania “Orange” ka mbledhur të gjitha statuset në rrjetet sociale dhe tashmë Eiffel ka ngjyrat e flamurit tonë. Kjo është një mini fitore e kësaj dite për Shqipërinë.

eifel