Dje pas dite në një kafe të Shkupit ka plasur sheri mes ministrit të BDI-së dhe një aktivisti të kësaj partie.

Siç mësohet pas grindjeve verbale aktivisti i ka ra me shuplakë ministrit.

Jozyrtarisht mësohet se zënka ka ndodhur për një tender ku aktivisti ka dyshuar se ministri i ka prishur me qëllim.

Asgjë zyrtare nuk ka nga BDI-ja por as nga MPB për rastin nq fjalë.

Ndryshe ditë më parë edhe kryetari i komunës së Çairit u kërcënua nga bashkëpartiakët e tij ku policia arriti ti arrestojë. INA