Ministri i Brendshëm Oliver Spasovski dhe Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Frosina Tashevska – Remenski – të dytë nga radhët e LSDM-së sot në Parlament kanë dhënë deklaratë solemne si pjesë e një qeverie kalimtare të udhëhequr nga Emil Dimitriev me mandat deri në zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Ky veprim i Spasovskit dhe Remenskit për dhënien e betimit vjen pas vendimit të së martës nga Bordi Qendror i LSDM-së, që ministrat e tyre të marrin pjesë në qeveri kalimtare deri në shpërbërjen e parlamentit, dmth deri në 24 prill, pas një ultimatumi për të korrigjuar datën e zgjedhjeve. Nëse nuk ka ndryshim për datën e zgjedhjeve, LSDM-ja dje tha se partia do të vendosë më tej për pjesëmarrjen e tyre të mëtejshme në qeveri dhe në Parlament.

remenski