Komisioneri i BE për Zgjerimin dhe Politikën e Fqinjësisë, Johannes Hahn, në faqen zyrtare të tij  në Twitter njoftoi se do të vizitojë Maqedoninë në shkurt dhe për rikujtuar se të gjitha palët duhet të kenë bashkëpunim konstruktiv.

“Do do kthehem në Shkup më 2 shkurt për të shqyrtuar përparimin në përgatitjet për zgjedhjet nga KSHZ-ja, së bashku me komunitetin ndërkombëtar”, ka shkruar Hahn në  “Twitter”./fol.mk/

Hahn