Një moment i prekshëm është edhe ai kur pas ndeshjes, futbollisti shqiptar Mergim Mavraj e përqafoi nënën e tij.

Kujtojmë se atij i ka vdekur babai vitin që lam pas dhe prezenca e nënës së tij në stadumin ku edhe u zhvillua ndeshja shfaqi plot emocion.

Kjo fotografi sigurisht se është shumë prekëse, në një moment gëzimi si ky.