Shqipëria po zhvillon ndeshjen e tretë në Euro 2016 kundër Rumanisë dhe atje nuk do të jetë e vetëm.

Tifozët shqiptarë sërish kanë dhuruar spektakël në koreografinë e tyre.

Si në dy ndeshjet e para kundër Zvicrës dhe Francës tifozët kuqezi edhe sonte janë duke i dhënë përkrahjen maksimale skuadrën e De Biasit

spekt 1spekt2tifozetScreenshot_2016-06-19-20-35-28-1shqiperiaspekt3spekt4 spek5spekt6