morena_1453403770-140768

Morena Taraku po e shijon suksesin e këngës “Lule”, që është një dedikim për nënën e saj të ndjerë.

Kënga është bërë mjaftë e dëgjuar dhe videoklipi ka marrë notë pozitive nga publiku.

Morena shfaqet e pikëlluar në skenat e videoklipit “Lule”, por në jetën e përditshme po jeton, po qesh, po gëzon…

Morena rrallë qesh e i tregon dhëmbët si në këtë foto, shkruan.

A thua kush është shkaku i kësaj lumturie e i këtij rrezatimi? Me gjasë suksesi.

147 morena