taravari-1-620x330Me 17 shkurt edhe Bashkimi Demokratik Shqiptar nga Bardhyl Mahmuti do bashkohet me LR PDSH-në dhe me këtë “Aleanca për Shqiptarët” bëhet edhe një forcë më e madhe dhe respektabile në skenën politike para zgjedhjeve” kështu u shpreh sonte sekretari i LR PDSH-së Arben Taravari në eminisonin “Rruga Drejt”

Sipas Taravarit deri në zgjedhjet parlamentare do të tentohet që të arihet një bashkëpunim sa më i madh opozitar me qëllim të arritjes së fitores sepse deri më tani BDI dhe PDSH janë marionet e VMRO-së duke mbështetur kryeministrin më negativ në historinë e Maqedonisë