Nacional Georgaphic ka zgjedhur fotografitë e saj më të mira për vitin 2015, ku përfshihen liqene të ngrira, kandil deti dhe pinguinë shumë të shpejtë. Revista ka zgjedhur disa nga imazhet e saj të preferuara të 2015 të bëra nga fotografët e stafit si dhe nga komuniteti online i fotografive Your Shot.

ng1ng2ng3ng4ng5