Anita Stojkovska, zëdhënëse e SPB në Veles, njoftoi se për rreth gjysëm ore është ndërprerë procesi i votimit në një vendvotim në Kavadar, ku më pas ka vazhduar pa problem.

Arsyeja për këtë ndërprerje nga SPB në Veles, thonë se është për shkak se një burrë ka shqyer fletëvotimin e tij për shkak se vëzhguesit në atë vend nuk e kanë lënë të qëndrojë prapa gruas së tij, kur ajo ka qenë duke votuar.

Pas këtij incidenti është njoftuar edhe policia e Kavadarit, dhe procesi i votimit ka vazhduar pa probleme, pas gjysëm ore.