Zgjedhjet në Strugë po zhvillohen në atmosferë të qetë dhe pa incidente. Megjithatë, disa qytetarët janë ankuar se kanë pas probleme me gjetjen e emrit në listën e votimit. Ndërkohë, KSHZ- ka bërë të ditur se deri në ora 17 në Strugë  pjesëmarrja e qytetarëve në zgjedhje ka qenë 53.4% ndërsa në qytetin e Ohrit 75%