Getoar Selimi dhe Marina Vjollca tashmë dihet se janë bashkë.

Ata janë parë shpesh edhe kur lidhjen nuk e kishin publike. Madje Geti po kalon më shumë kohë në Shqipëri se në Kosovë. Por ka diçka në trupin e Getit ku ndoshta nuk mund të zë vend Marina.

Ai e ka trupin përplot Tattoo, e nuk ka asnjë vend më për fytyrën e të dashurës së tij, prezantueses seksi shqiptare.

get