Teologu i mirënjohur Elvis Naci   gjatë ditës  së sotme ka qëndruar  në Shkup ku iu iu  bë një pritje madhështore nga mijëra  ndjekës të tij.

Hoxha nga Tirana, i cili gëzon respekt të madh anekënd shqiptarisë, ligjëroi përpara disa  mijë personave.

Ligjerata e tij është mbajtur pas faljes së namazit të iqindisë në xhaminë e re të Çairit.

Teologu Naci tashmë është kthyer në një personalitet  shumë të rëndësishëm  dhe është personaliteti më i ndjekur në rrjetet sociale me  ligjëratat  e tij fetare .

naci cair 2naci 6naci 7naci cairnaci 8naci9naci 3naci 5naci 4

©fol.mk