Rrjeti i famshëm social, Instagram sot do të iu ofrojë përdoruesve të saj një mundësi të re. Instagram ka mundësuar postimin e linçeve të URL-së në storjet e tyre. 

Mundësi tjetër është edhe etiketimi i dikuj me simbolin “@” me të cilën mund të shtohet aftësia për të shtuar një Boomerang në storjet tuaja pa pasur nevojë që të shkoni dhe ta krijoni një në aplikacionin e ndarë të Boomerang./Indeksonline/