Ky është Printeri 3D për fëmijët e të gjitha moshave (Foto)

Tani fëmijët e të gjitha moshave kanë mundësi të kenë një printer të thjeshtë dhe të sigurt 3D.

Ky është një model “da Vinci Jr”, i cili ka internet wireless, përmes të cilit ju mund të dërgoni dokumentet 3D direkt nga kompjuteri juaj.

Printeri gjithashtu ka sistem automatik kundërsulm , dhe i gjithë procesi i përdorimit është i thjeshtë dhe së është plotësisht i sigurtë kështu që fëmijët mund ta përdorin atë pa frikë.

Çmimi i printerit 3D është 399 $.